El Comitè de les Copes del Món de Piragüisme de Salt i Sort, amb la col·laboració de l’Oficina de la Candidatura Barcelona Pirineus 2026 de l’Ajuntament de Barcelona, es complau a convidar-vos a l’espectacular acte de presentació d’aquestes competicions, que tindrà lloc a l’incomparable marc de la Piscina Municipal de Salts de Montjuïc.

Quatre palistes amb els seus respectius caiacs saltaran des d’una de les palanques de la piscina per promocionar aquesta competició i oferir una imatge insòlita i mai vista a Barcelona.

El dijous  19 de juny, a les 12.30, presentarem als mitjans de comunicació aquesta doble competició del circuit de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, que es disputarà durant el juliol a Salt i a Sort. Ens acompanyaran el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas; el president de la comissió de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda;  els alcaldes de Sort, Llàtzer Sibis, i de Salt, Jaume Torramadé, i la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.