El Comitè de les Copes del Món de Piragüisme de Salt i Sort, amb la col·laboració de l’Oficina de la Candidatura Barcelona Pirineus 2026 de l’Ajuntament de Barcelona, es complau a convidar-vos a l’espectacular acte de presentació d’aquestes competicions, que tindrà lloc a l’incomparable marc de la Piscina Municipal de Salts de Montjuïc.

Quatre palistes amb els seus respectius caiacs saltaran des d’una de les palanques de la piscina per promocionar aquesta competició i oferir una imatge insòlita i mai vista a Barcelona.

El dijous  19 de juny, a les 12.30, presentarem als mitjans de comunicació aquesta doble competició del circuit de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, que es disputarà durant el juliol a Salt i a Sort. Ens acompanyaran el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas; el president de la comissió de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda;  els alcaldes de Sort, Llàtzer Sibis, i de Salt, Jaume Torramadé, i la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies