Us informem que la Direcció General de Turisme, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, ha posat en marxa una oficina de turisme virtual a la pàgina de Facebook del Catalunya Experience, accessible tant des de l’ordinador com des dels dispositius mòbils.

El servei, anomenat “Ask the office”, està gestionat pel personal de la xarxa d’oficines de turisme de la Generalitat, i atén consultes en català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.

Aquesta iniciativa, pionera a l’Estat espanyol, té com a objectiu utilitzar les xarxes socials per acostar el servei d’informació turística de la Generalitat als usuaris, i complementar així la labor que ja realitzen les oficines de turisme, tant de forma presencial com mitjançant el correu electrònic.

Per gaudir d’aquest servei s’ha de ser fan de la pàgina “Catalunya Experience” (www.facebook.com/catalunyaexperience). Les preguntes i les respostes facilitades es publiquen al mur d’aquesta pàgina, tot i que l’usuari pot sol·licitar que el procés sigui privat; en aquest cas se li respon per correu electrònic.

L’oficina de turisme virtual se suma a l’estratègia que ja fa l’ACT per potenciar la promoció turística a través d’Internet i les xarxes socials, una estratègia que ha fet de Catalunya la primera destinació turística de l’Estat espanyol en nombre de seguidors a Facebook, amb més de 68.000.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies